Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trust

The trust is a difficult plant.

It grow too slow
but possibly could hit through rocks.

It is blooming too modest
but possibly could hit with its charm.

It shows so seldom.
It comes out random.
It could have hold on.

But It dies so instant, so fast.
I wish it could last.

21.02.2013




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP