Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill här påpeka att det inte är jag personligen som det berättas om i brevfilmen, utan det är en skådespelare som mellan två jobb ställde upp på att ta tillfällig plats just idag, mot honorar in natura.


Dagens replik 2013 02 22






- Även du min Brutus.
Som en av mina medarbetare sade, till synes, till sin närmaste chef då hon efter att ha kommit för sent på morgnarna upprepade gånger och varje gång skyllt på trafiken, fick sparken med en månads uppsägning men rekommenderades att inte synas till mera på arbetsplatsen. Av någon anledning såg hon på mig medan hon stod framför sin chef och fick sina fiskar serverade varma.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-02-22 12:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag har alltid trott att han sa, lite ironiskt: "Är du brutal, eller?"
2013-02-26

  figurett
STOPSKYLT alltså eller herr går man inte längre, över gång stället?
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP