Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdunstad vätska

Du vattnade min organiska blomma.

Den varmblodiga vätskan
från ditt manliga väsen
absorberades av min inre kärna
och växte till starka vibrationer.

Ditt fluidum gjorde mig sinnligt levande
och du fick mig att törsta efter mer.


Men liksom vatten sipprade du igenom mitt liv.
Du avdunstade och försvann.

Bara så där...








Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-22 22:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra början
tragiskt slut
2013-03-03

  Lars Hedlin
En känsla av övergivenhet
2013-02-24

  M M Mannheim VIP
Det här var den mest osexiga sexigt sensuella dikt jag läst. Skriven med ord som också gör den till stor poesi.
2013-02-23

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=v78Jmrb1hPY

2013-02-23

    ej medlem längre
Udda men bra !!!
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson