Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det gör inte jag


Du behöver inte imponera på mig
men du måste fånga mitt intresse

vissa påstår att det är samma sak




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-23 09:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med dig.
Det är alls inte samma sak.
Det man gör för att imponera är ofta tillgjort.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol