Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel


Snö, långt från våren
ger misstro mot världsuppvärmning
katt sjönk i driva




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-23 15:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Som katt och människa är det så lätt att bli lurad...
2013-02-26

    ej medlem längre
bra haiku,ja vi i norden är nog inte så drabbade av uppvärmningen som övriga delar av världen.
2013-02-24

    ej medlem längre
Ja,så känns det nu.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP