Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Sorg kan botas i en suddig dimma
En handling kan bli en evighet
Glädje kan för alltid försvinna
Jag vet, jag vet det

Ty ljuset är mörkrets föda
jag förstod det när det
vita byte plats med det röda

Jag vet vad evighet är
Jag tvingas, jag lär
jag vet vad det är


/ H.C.B




Bunden vers (Rim) av H.C.B
Läst 464 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-23 20:11



Bookmark and Share


  Angel of love
Tyckte mycket om den här, fantastisk
2013-03-13

  kjell-åke bearfoot VIP
Den här flöt på fin-fint......
2013-03-13

  Marianne Räf
Ruggigt bra den!
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B