Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakuum


Tomhetens samband.

Bortom det tomma, finns ingenting
Ingenting är ingenting, men likväl något
Det tomma är något i sig, fast alldeles tomt, förstås


/ H.C.B




Prosa av H.C.B
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-23 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B