Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågel Punkt.


En vackerd färd

Okänd relevans kring ingens pant
så börjar ditt allt och vår fågels tid
Och där såg man så även tveksammheten sant


Ogörlig vetskap av flygande konstens tant
Så sin vilja ut i seende naturens svingande tid
Och man såg tveksammen vid dess kant


Obegripliga vingslag av duktig sant
Tunnt begripligt i en svävande tid
Och allt blir misströstande intressant


Otrolig egen över sin egna kant
Tilllgörlig poesi inom sin om ingens tid
Allt handlar om oss i en tolkad brant


För en vackerd färd ut. Vem är fågeln.


/ H.C.B




Bunden vers (Rim) av H.C.B
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-23 21:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
fågel
vingar fågeln tvekar ej
flyger följer
andas

en vacker färd

tolkningsfri
kanske görs tveksamheten av tolkandet
2013-08-06

  Marianne Räf
Intressant! Ja, vem är fågeln, jag
hört och sett??
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B