Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus ett är minst tre

vit choklad
smälter lika bra i munnen
som svarta diamanter

bryter ljuset i två lika stora delar
en del för hjärtat
en del för hjärnan
och en del för själen

den rättfärdige opponerar sig och påpekar
vad själen har med matematik att göra

vi som fortfarande inte förstått varför
svarar

till varje hus
finns det bara en dörrklocka
eller flera sätt att ringa på




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-25 00:49



Bookmark and Share


  cilax VIP
snygga absurditeter, lagoma liksom

(det finns tre sorters människor, de som kan räkna och de som inte kan)
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson