Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bästa vännen som man kan ha!


Jag ~ Johan ~ och det sanna kärlekslivet... De onda krafterna försöker ihärdigt stänga ner mej.

 

De perversa, hysteriska och vidriga mörka makterna försöker sänka mej

Men jag har mina allierade, och Jesus Du underbara jag har ju alltid Dej

 

I min själ är jag lycklig och fri

Jag väljer vem jag ska bli

 

Tragiska människor sänder sitt hats pilar

Dom tror att dom mår bra i sin flotta bilar

 

Jag har lämnat det sjuka och sorgliga i världen

Och jag ängslas inte längre för livsfärden

 

Men jag gör allt oftare mot våra fiender räder

Idag är jag glad och det är himla fint väder!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-25 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det här i världen,ständiga attacker av ondskan. Det är en hård värld att leva i.Men väl att du har Jesus till vän.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP