Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därinne

Det känns bra därinne,

Inne här i mig; därinne,

känns det bra,

Var eviga dag,

därinne.

Vad bra det känns,

där... inne

När jag låter det komma ut,

från,

därinne till,

här ute,

Vill jag gå tillbaka till

att vara just,

därinne,

inne i,

dig där,

ute.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-25 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill