Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att bli from



Rankor och rosenornament
runt våra breda laster.
En dörr står på glänt
till det allra heligaste.

Mellan blodsbefläckad skuld
och ren oförvitlighet
är en port av guld
och ett elfenbensstaket.

Från sitt syndiga leverne
man måste svära sig fri
för att få gå in och få välsignelse;
Det kostar skjortan att gå in!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-26 03:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftfull med snärtigt slut!
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf