Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon kommer fram och börjar käfta eller säga att den vill ha mina värdesaker så brukar jag sucka och säga att idag är en bra dag att döda på. Den andre upprepar det om att jag skall plocka fram mina värdesaker, men jag suckar bara och s


Så störs sömnen effektivt, även om det också finns andra sätt att döda (tiden) på





Det värsta med att döda är att sömnens rytm störs
betänkligt. Å andra sidan kan man ju få en ryckig
sömnrytm av litet av varje. Som att bli kär, gå och
vänta på att få gå i säng med någon, knepig

ekonomi, knepiga relationer med vänner och familj
samt även om solen inte visat sig på ett tag och
sedan plötsligt gör det. Det kan verkligen rubba
ens cirklar. Att döda för att komma ur en hotfull

situation kan vara praktiskt för stunden och gör
att man slipper en massa skit just då. Det är en
sorts bekväm sopsortering, samtidigt blir det värre
för varje gång man utför en sådan handling.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-26 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP