Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hat

Hur kan någon

som hatar sig själv

bli älskad?




Fri vers av eldkastare
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 19:48



Bookmark and Share


  Nina.H
För dem behöver kärleken mer än någon annan..
2013-03-20

  Suss Petersson
En bra fråga...
2013-03-11

  flygia
psykologerna säger att man måste älska sig själv för att kunna älska någon
annan. det är för prosaiskt, tycker jag.

man kan komma ur sina känslor av mindervärdighet och sitt självhat genom
att ta språnget över till en annan människa. när murarna rasar mellan två
människor lagas deras jag.

hellre än att fråga sig varför ingen bryr sig om mig ska man själv börja bry sig
om andra.
2013-02-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
enkelt förklarat
ty det är ej personens egna känslor som är relevanta för den andras kärlek
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare