Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MEDAN DATORN BLEV EN GUD


Medan datorn blev en gud

Vad  i  inte vill  att  andra  skall  göra  mot er,
gör  i  mot  dem, och  den  som  inte  är  utan
skuld  må  kasta första  stenen  i  det  att  det
blir ett  djävla  stenkastande,och medan herr-
en vände sitt huvud ifrån oss för att vi var för
fula att beskåda, när så jesus o  gud själv upp-
enbarade   sig  och  gick   omkring  bland  oss
som  vanliga  primater, trodde  ingen  på  det,
därför att de utgav sig  själva  i en  falsk  tro, i
vilket de  endast  använt  tron  som en skydds-
symbol, för  att söka  undkomma  ansvaret för
sina  illgärningar, så  fader " FÖRLÅT  DEM
ICKE SOM VETA VAD DE GÖRA"
Förortskvarteren  börjar  likna  medeltidsborg-
ar,människorna  låser om sig medan  Mc-gäng-
en  åker  omkring  med  sina  rytande  motorer
likt tigrar varnande en  sovstads  gudstro, med-
an  datorn blev en Gud.

                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 526 gånger
Publicerad 2013-02-27 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP