Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Libretto är ett sådant där ord som inte betyder varken sadeltäcke eller en del av innerörat, utan har med musik att göra. Är du själv en russofil eller en seriehypnotisör? Schabrak är det rätta namnet på sadeltäcke.


Fasornas sju hav...







...har jag inte läst
men det är ju också så
många böcker eller texter

man inte läst
och då kan ju ändå
passa på att berätta att jag läst

Greven av Monte Cristo
av författaren Alexander Dumas.
Fadern eller sonen har jag dålig koll på

de var båda två författare dock
och var nog mindre släkt
med den helige ande.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 19:15



Bookmark and Share


  Palett
Även jag har läst Greven av Monte Cristo som jag tycker var lika bra som din text !
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP