Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harakiri

gammal tystnad skriker
i högan sky
trummar på locket
tills du kliver in

väl inne upptäcker du
att hålet var inget hål
hålet var ett skyddsnät
för alla cirkuskonstnärer
som dagligen begår harakiri

och du
vänta inte för länge
innan du kliver in
då måste du begå harakiri
på riktigt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson