Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräftelsens behag

det tog tid
lång sådan
innan förklädnaden
föll

länge lindades orden in
gömde sig bakom Gud
frälsta drömmar
och behovet att dölja

men äntligen
efter år av vetskap
skriver hon
ur sitt hjärta

det hjärta som formats av sten

skriver om sin Sverigedemokrati
sin djupa rasistiska ådra
pulsar fram
likt djävulens sprutande eld

fy för den lede
tänker jag

men jag gläds
över tydligheten
som även blinda
borde se

hur mycket de än
blundar
flyr
skyr

den verklighet
som brinner
förgör
förintar

Herrens skapelse
vår gemenskap
människans lust
att möta livet

som sig bör
när flyr
är det enda

vi gör




Fri vers av Tro ja de
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-28 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tro ja de