Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara med vakenhet

Tålmodig vandring.
Att komma fram till.
Befriad från noll.
Allt hoppar
omkring
och spelar jazz!




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 20:01



Bookmark and Share


    99knivesinside
Den här fick mig att le, det tackar vi för!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP