Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du

Släpp ner Din sköld 

låt Mig komma in

Visa Mig vem Du är

först då kan Jag bli Din

 

Låt Mig få älska Dig

om blott för en dag

Din närhet berör Mig

Min längtan gör Mig svag

 

Så öppna upp Ditt  fönster

tillåt Dig att få se

Du är värd all den kärlek

som Jag till Dig vill ge

© Angela Bohlin

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-01 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärlek :) fint.
2013-06-25

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
öppenhet, ärlighet, äktet

väl ordat
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP