Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantomernas Morgon



Purpurfärgade månar
dränker min mun.
I ett fjärran Då,
exploderade du
i mig som en röd
vulkan.

En kall stråle, som
en stav av ljus
i din hand - ledde mot
okända vidder av
gravar, Historiens
blåa kyrkogårdar.

Skuggor på stranden;
Havets orglar, bortom,
spelar urgamla
psalmer om vår
eviga natur, -
skapelsens krig.

Morgonen vajar,
än, i det ogjorda.
Vi står på randen
av vår Gårdag.
Ur dess avgrund stiger
våra själars sorl.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-01 22:47



Bookmark and Share


  mysing
bildrik och kraftfull, bravo :)
2013-03-06

  glasblåsarblå
Underbara beskrivningar som lyser starkt med sin färg!
2013-03-04

  SatansSon VIP
bra denna.
2013-03-02

  Stefan Albrektsson
Bildrikt. Färgrikt. Målande. Starkt. Tredje strofen är mycket speciell tycker jag.
2013-03-02

    ej medlem längre
"Historiens blåa kyrkogårdar.
Skuggor på stranden;
Havets orglar"
Fantastiska bilder!
Stark!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf