Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs kärlekens floder



Där mellan kullarna
en droppe
av din saft
för mig att smaka

medan dina varma händer
masserar
det hårda
gör mig mjuk
igen
flämtar jag

och du ler
dränker mig
med dina ögon
de gnistrande klara
som ser
allt

doften från vår lek
surrande flugor
sand mot klibbig hud
en fisk som slår
när du kysser

kysser min manlighet
får mig att tråna
längta allt
allt det du är
för mig
ditt öppna jag

där sår jag mitt frö
i ditt inre
det som ska växa
gro
förena oss
för evigt

i kommande generationers

evighet
här och nu
du mitt allt
så mycket mer
än jag någonsin vågade drömma




Fri vers av Tro ja de
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-01 23:18



Bookmark and Share


  Tess74
fantastiskt!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tro ja de