Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa som någonsin skrivits



Det bästa som skrivits
blev aldrig läst
för författaren ville inte
vågade inte
riskera sin framtid
genom att redan nu
presentera
det fulländade

vad skulle han då göra
med resten av sitt liv




Fri vers av Tro ja de
Läst 131 gånger
Publicerad 2013-03-01 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tro ja de