Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökaren

 

Länge har Du sökt för att finna
säg mig vad väntar Du Dig att få?

Du säger att Ditt hjärta åter vill brinna
men vem egentligen är det Du vill nå?  

Bakom en mask i ett rollspel
spelas huvudpersonen av Dig

Du kanske kan spela Din roll bra inför andra
men inte här framför mig

 

© Angela Bohlin

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-02 00:53



Bookmark and Share


  IsabelTarberg
Magisk text med ärliga ord om att känna någon lika bra som sig själv. Underbart!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP