Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var den dagen

då jorden brast
jag föll ner
i en grop av förtvivlan
och glömde vägen ut
sitter i mitt mörker
och räknar sekunderna
utan slut




Fri vers av Tessan84
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-02-25 00:02



Bookmark and Share


  Smultris
Hur väl känner man inte igen sig i denna dikt då *suck och stön*
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes