Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnat Siv

Du är en av de mest enastående kvinnor
som jag i mitt liv har mött.

Så många barn Du tagit till Dig
som Du gett en chans
och som Du genom livet har skött.

Jag önskar att jag kunde ge
någonting tillbaka till Dig.

För att tala om vilken viktig
och betydelsefull person
Du genom livet varit och är för mig. 

© Angela Bohlin

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-02 17:37



Bookmark and Share


  Rosen VIP
av kärlek präntat, får läsaren berörd...
2013-03-17

  Madelene Edlund
Du gjorde nog just det :)
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP