Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pussel

Livets pussel
blir aldrig färdigt
ty det förändras under den tid som går

Så njut av var enda liten pusselbit
tag vara på dem som du skapar eller får

Låt dem förgylla din vardag
så att var dag blir unik 

Man är sin egen hantverkare
Säg mig hur använder du
din hammare och spik?

© Angela Bohlin

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-02 18:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns som om du en smula arbetat på den här, samtidigt som den känns spontan. Lustig upplevelse. Påminner om en sång jag hört, 'Du vet väl om att du är värdefull'. Jag älskar pussel och välskrivna texter.
2013-04-25

  HQ
Härlig text!
Jag håller med, varje liten bit ska tas tillvara.
2013-04-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det va fina tankar...håller med dej...
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP