Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan efter Dig

 

Jag undrar om Du egentligen har förstått,
... hur betydelsefull Du för mig har kommit att bli.
Inget högre jag önskar mig,
... än att Du och jag blir ett vi.

 

Den saknad som jag inom mig bär,
... är min längtan efter Dig.
För vart jag än går,
... finns Du alltid i mitt hjärta hos mig.

 

Ett litet frö av framtidshopp,
... och mycket mer har Du väckt inom mig.
Som växer sig starkare för var dag som går,
... säg mig känner du även så inom Dig?

 

När kvällen nalkas och jag kryper ner,
... för att sluta mina blå.
Längtar jag att få höra Dig bredvid mig andas,
... höra Ditt hjärta slå och slå.

 

Jag njuter så av Dig i tanken,
... så intensivt och så hett.
Jag vet vad som berör mig,
... men på detta hade jag mig inte förberett.

 

Säg mig hur är det möjligt,
... eller är detta blott en dröm?
Om det är så vill jag aldrig mer vakna,
... ur denna ljuva sömn.

 

© Angela Bohlin

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-03 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver fint..
2013-04-01

  Ninananonia VIP
Härliga känslor..
2013-03-03

    ej medlem längre
Mycket vackert.
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP