Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick om vådan av blygsamhet, av anakreon, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1043) limerick






Sådana är just de modesta
bland ston de är beresta
bildligen belästa anta man får
jo, tänk så det för dem går
man kan kalla dem de bästa




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-19 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP