Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog

En dialog är inte samma sak som två monologer...




Övriga genrer (Aforism) av Anne-Sofie Hult
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-04 13:07



Bookmark and Share


    eva m h
Så sant som det är skrivet
2013-03-14

  Ole Sunnerfjell
Många ser och hör inget annat än sig själv. Därför blir de fågelholkar när något drastiskt händer......som om något egentligen var oklart.
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Sofie Hult
Anne-Sofie Hult