Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Göteborgs Fria Tidning


Like Orpheus

How to find common grounds
in a moment of

division



the future is
the only way
forward
and the only bridge



Like Orpheus



try
and

never look back




Fri vers (Fri form) av Anne-Sofie Hult
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 16:18



Bookmark and Share


  Federico Romano
Så är det! Men bakom oss är vår födelse och vår framtid som skapade oss vad vi är..
2012-10-22

  Federico Romano
Så är det! Men bakom oss är vår födelse och vår framtid som skapade oss vad vi är..
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Sofie Hult
Anne-Sofie Hult