Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre L i liv


Leka lära leva
leka lära leva
leka lära leva

istället för placebo

istället för remeron stesolid och lozec
utbränd inbränd vidbränd påtänd eller bara bränd panikångest cyklisk substans diagnos i en måttlig dos reglerat kaos eller bara symptom stimuli trauma oro prestera kontrollera eller bryta mönster bryta onda cirklar

att leva är att lära sig att leva

lek lär lev





Fri vers (Modernistisk dikt) av Anne-Sofie Hult
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-19 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lekfull dunderkreation
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Sofie Hult
Anne-Sofie Hult