Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära och nu

Somna tätt intill mig inatt
skärvorna som formar våra tankar
samlar vi ihop
när morgonen vaknar,
de speglar ändå bara nakenheten
i glömskans ögon.




Fri vers av Petra L
Läst 530 gånger
Publicerad 2003-10-26 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L