Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten efter mellanrummen

Det här är tystnadens
och de små stegens vinter

för det finns ingen ro
i det förgångna 
inget hopp 
i morgondagen
bara en förlamande rädsla
för att leva här och nu
ett i stunden

bäst jag kan 
har aldrig varit nog
och det finns
ingen manual
till det här 
inget färdigt manuskript



så jag går vilse
på egna vägar
men det krävs mer 
mod än så
för att verkligen leva.



 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 1044 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2013-03-06 17:44



Bookmark and Share


  Beyond Eternity
"bara en förlamande rädsla för att leva här och nu ett i stunden"

"bäst jag kan har aldrig varit nog"
Otroligt bra formulerat.

Hela texten är en samling klockrena träffande sanningar som människor kämpar med dagligen, vissa mer än andra... Bokmärker!
2013-04-21

  Ann-sofie.
känner igen mig mycket i din text, känns i hjärtat..
2013-03-18

    ej medlem längre
en mycket bra text i uppförsbacke - gillas mycket
2013-03-11

  Anya VIP
Tas på en inre resa, tycker mycket om slutet:
så jag går vilse
på egna vägar
men det krävs mer
mod än så
för att verkligen leva.

Kärnfullt, står för sig själv!
2013-03-11

  Nina.H
Otroligt bra skrivet!!! Jag tycker du
binder ihop slutet bra med början,
""..de små stegens vínter" och
"så jag går vilse på egna vägar"
Två rader som säger mycket.....
2013-03-08

  Teresia Ridell
Känns så rakt..så igenkännande..orden tar tag o viker inte tum från själen.. Applåder !!!
2013-03-07

  sommarmoln
Känns inom...
2013-03-07

    ej medlem längre
Livet är många okända stigar i djupa skogar, det är lätt att gå vilse utan karta
2013-03-07

  Maiah VIP
otroligt starkt diktat... det svåra är ju att livet måste levas alla dagar...
2013-03-06

    ej medlem längre
"bäst jag kan
har aldrig varit nog
och det finns
ingen manual
till det här
inget färdigt manuskript"

Dina rader rasar ut i ett flöde av visdom!
Manuskriptet skriver vi sedan;)

Kram!


2013-03-06

  ResenärGenomLivet VIP
Du är en mästare på att beskriva känslor...även om det jobbiga lyser igenom...
2013-03-06

  Ninananonia VIP
Livet är inte alltid lätt ...berör
2013-03-06

  ~Leonardo~
Väl skrivet om en förlamande känsla, en vilsenhet lätt att känna igen för många säkert!
2013-03-06

    ej medlem längre
Det ryms så mycket smärta och sorg i dina ord.
2013-03-06

  LenaJohansson VIP
komplicerat läge väl beskrivet! bra
2013-03-06

  Änglaögon
Sorgen känns i dina ord, sista strofen är mer än klockren. Berörande!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP