Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döljer sig och visar

vattnet står i vågor
vinden piskar träd

smeker en katt för att sova
smeker sig själv för att se

vad som döljer sig i djupet
vad som visar sig på knä




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson