Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyhördhet

 

Lyhördhet… en vacker egenskap…

som säger mycket ... både om men även till...

den som använder den

 

 

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-06 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP