Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illojala linjer


Jag tittar inte
på linjer, jag ser.

Lyssnar inte, jag hör. Dina
fingrar vävde sig med gallret. Jag äter
dagar som andra äter bröd.
Spottades ut som något opassande.
Jag har illojala linjer

i mina händer.
Jag tittar inte.

 

 

 

 

 

 

55 8aba8 55
hingouthing




Bunden vers av Stefan Albrektsson
Läst 395 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-07 09:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande om skrupulöst självgranskande: vinnande!
2013-03-08

    ej medlem längre
varenda ord fäster tag i känslor
oerhörd
tack
2013-03-08

  ResenärGenomLivet VIP
Får mej konstigt nog att tänka på hur fort dagarna går...
2013-03-07

  Nanna X
du är ett lackmuspapper. reagerar utan intention.
2013-03-07

  Larz Gustafsson VIP
En illojal europé, som Jan Myrdal skrev.
2013-03-07

    ej medlem längre
"Jag äter dagar som andra äter bröd" är en fulländad dikt i sig.

Sen att är det genom orden man ser, det visar du i denna helhet.
2013-03-07

  smultronbergen VIP
Det här är helt enkelt briljant
du. Helt enkelt. Den lilla skillnaden
mellan att titta och se. Kan bli
livsnödvändig för den i känslan
fängslade. Du. Vad händer ?
Jag kommer in från höger och
orkar inte ens sänka rösten och
le tillgjort säga nej men gubben
då! Ska vi lägga bandage på
handen din? / S
2013-03-07

  Anya VIP
Nää inte heller du tittar, precis som jag i min senaste text. roligt sammanträffande.
2013-03-07

    ej medlem längre
hur underbar är inte din hjärna och dina händer och dina linjer i händerna, når in genom ögonen till rötterna, blir, är, har och i härvarandet på väg ut på linjerna igen, dansar för mig. illojala linjer är en komet som stannar länge i synfältet.
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson