Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens lilla söta 170605

Du kan tvätta bäst du vill, sa Zebran

... ty ränderna går aldrig ur mig

© Angela Bohlin

 




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-05 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant! Jag har en fräckare variant om företaget Zebra AB som kör hälften vitt och hälften svart :)
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP