Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevaka? Bejaka?


Det finns en skillnad
mellan att bevaka
och bejaka

Sen finns det människor
som tror att det är samma sak
eller åtminstone snarlikt

Den där gränslinjen mellan
att släppa loss
och styras av ett inre kontrollbehov

en mur?
en knappt synlig tråd?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-09 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol