Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny mark

kommunikationen är bruten

längtans mönster
tynade bort
ersattes
av stora svarta stenar
som bara väntar
på att komma i rullning

men
som så lätt
börjar vittra sönder
av minsta beröring
som känns rätt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-09 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson