Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sinnlighetens vågor



På den
Sinnliga oceanen
guppar vi
i en roddbåt
utan åror

Det blåser upp till storm

Styrkan i åtråns vind ökar
och jag kan känna
sinnlighetens kraftiga vågor
växa sig högre och högre

Ingen livlina
Ingen flytväst

Räddar Du
mig om
jag trillar i?

Försent!
du är redan i

Du väntar
i djupet
på mig

Jag kämpar emot
men fattar mod
och hoppar i

Lidelsen får mig att tappa andan
och kättjans heta
saltvatten dränker mig...


Låt mig få drunkna i djupa Passionens hav!





Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-09 16:15



Bookmark and Share


  Densen VIP
Alla som varit i närheten att "drunkna", menar att det är skönt;))
2013-05-20

  Lars Hedlin
Mycket bra "APPLÅD" ;)
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson