Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

 

Där ärligheten sviktar
och lögner ges till svar
När svek börjar växa
finns ingen kärlek kvar

Det skapar bara tvivel
där bara oro växa kan
Var det något du ville vinna
säg mig, vad var det som du vann

Jag slöt dig ur mitt hjärta
förvisade dig ur min själ
Du är inte längre välkommen
då du inte vill mig väl

Jag visade dig på porten
jag bad dig att gå
Det finns ingen kärlek att hämta här
inte längre någon kärlek att få

 

© Angela Bohlin

 




Bunden vers (Rim) av Angela Bohlin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-09 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP