Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha och att inte ha.


Det är ovanligt att vara ledsen för någonting man har,
vanligare att vara ledsen för det som saknas.

Barnet i lekrummet har tusentals klossar
och kilovis med lego

Hur går det till att bygga slott?

Ser det för en inre syn
men har svårt att starta
svårt att skapa




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-10 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol