Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

gatan släpper fram dig
som behöver vägen bättre

parlamentet samlas
för att ta farväl

gryningen lyser på solen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 143 gånger
Publicerad 2013-03-10 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson