Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att förlora dig till henne.


Har sällan drömt om vita hästar med prinsar på,
för min egen räknings skull.
Dock så har jag alltid varit rädd för en brunett
i Converseskor

Ung, pigg, sportig och glad
med ett helt annat jobb än mitt
och ett annat sätt att prata
ett annat sätt att skratta.

Hon som ska ta dig med storm
och stjäla din kärlek
den kärlek jag vill ha som min

Kanske drömmer jag inte om prinsar
och vita hästar
då du finns

Kanske drömmer jag om brunetter i Converseskor
då jag är rädd att förlora dig




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-10 10:12



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Det låter för mig mer som en mardröm - håller med nedanstående som rekommenderar att "lufta känslor av rädsla". Trollen flyr om man föser fram dem i ljuset!
2013-04-24

  tomas nannesandberg
Verkligen bra!!!
Hur fint du moderniserar och verkliggör prinsessmyten.
Tack för inspirationen.
2013-04-07

  Clam VIP
Rädslor förstör så mycket... Lufta dem, skratta åt dem och se dem vaporiseras.
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol