Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid pärleporten

Så står man där
till doms
med mössan i hand
som sig bör

i en värld för dårar

Jaha! säger de
Du har inte precis jagat kärlek du.
jag ser förvånat på dem
vad menar de?

jag som inte annat önskat
jo dui har ju sagt som det var
det du sett
inte det de ville hör

då slår det mig
varför resan blev så ensam
varför så många klev av
vid stationer jag skydde likt pesten

så du tror väl inte du kommer in här va?
nej jag förstår
tänkte jag
och vände mig om

för att gå

men en hand på min axel
och en djup himmelsk röst sa:

sakta i backarna
du är väntad
det är dukat för fest
välkommen in

nu är ni fyra




Fri vers av Tro ja de
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-10 11:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är här på jorden det bestäms var man ska tillbringa evigheten. Och det bestämmer man själv. Tar man emot Jesus går man till himlen.
Det har ingenting med våra gärningar att göra. Allt grundar sig på vad Jesus gjorde i Sin död och uppståndelse.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tro ja de