Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom seklerna.


Samtider


Generationerna
avverkar
samtider, som
passerar.

Den snurrande
karusellen med
röda och gröna
ankor dök upp

på nöjesfält
såväl på 1500-tal
som 1900-tal
och roar kanske

barnen, än på
tivoli, festliga
lördagar ini
2700-talet!

Mycket går igen.
Men var tid har
sin särprägel:
där finns udda

hattar och annat som
göre sig omöjligt
både före -
och efter.












Fri vers av Marianne Räf
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-11 13:21



Bookmark and Share


  mysing
men underbart hur cirkeln på ngt vis
ändå sluts ihop av samtiden :)
2013-03-11

  SatansSon VIP
hatt såg jag på en ung fet tjej härpmdan.
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf