Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B.T.A.

So forgiven
So let down
So borrowed
From your mind

A place to rest
And wonder why
A place to die
For love to find

My heart belong
My mind believe
My soul achieved
What was ment to be




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-12 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller