Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ståndaktig martyr.


Helgonet


Lite ur lag,
jag är idag.
Otack är
allt Världen ger!

Att dela med sig
lönar sig ej.
Så länge man har
är vännerna kvar.

Man har svårt att neka
deras bommar fräcka.
Men när man är utan sen, -
- så får man inte igen!

Folk är ganska snåla.
De kan gärna tåla
en annans frikostighet, -
- sen är det nog med det!

Sån vill JAG inte vara!
-Kom och ta för er bara!
Kom in i mitt heliga tempel,
jag följer EJ ert exempel!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-12 03:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra text...gillar...
2013-03-12

  SatansSon VIP
set lönhar sig inte att vaersa generös. ger man fan .lillfingret etc..
2013-03-12

  ULJO
Blir glad och inspirerad av dina fina texter, detta är inget undantag.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf