Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till Poeter

Om vi skriver en dikt om

kärlek
eller hat
eller prinskorv och spenat

så lagras dikten med bara
nollor och ettor.

När någon vill läsa dikten
och klickar på den, får
nollorna och ettorna göra
en resa i cyberrymden.

Hoppas alla våra nollor
och ettor får uppleva
många sådana resor!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-13 14:19



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Och nu läser jag just dessa nollor o ettor. coolt...
2014-10-16

  Armo
Samma ord men olika betydelser.. ändock, hoppas samma som dig :) Vackert!
2013-09-17

    ej medlem längre
Ja, hoppas det!
2013-08-01

    ej medlem längre
just så är det

bra skriftat om detta
2013-05-13

  Rise Little One
Spännande resor fram och tillbaka...
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck